Events – ConnectHer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Find your Focus: Van chaos naar grip op je agenda & werkweek.

21 september 2022 @ 00:00 - 20 januari 2023 @ 00:00 UTC+0

“Find your Focus!!” is hèt groepscoaching programma van 4 maanden die je uitdaagt, aanmoedigt en ondersteunt om effectiever en efficiënter te werken. Het is een hands-on en super praktisch programma wat er op gefocust is om een goede werk/prive balans te creëren en je de time management skills, inzichten en tools te geven om effectiever te werken en meer rust en vrijheid te ervaren.

De “Find your Focus!!” is er niet alleen op gericht dat jij je tijd beter kunt indelen en productiever kunt werken, maar ook om vanuit jouw authentieke kracht en unieke talenten gerichtere keuzes te kunnen maken en van grotere waarde te zijn voor jouw organisatie en klanten.

Werk in “Find your Focus!!” aan je plannings- en time management skills en zelfbewustzijn, zodat je vanuit rust gerichte keuzes maakt, een grotere waarde en bijdrage kunt leveren aan jouw organisatie èn voorbereid bent op elke taak of opdracht die jouw kant op komt.

  • Je leert verschillende time management technieken, methodes en tools die je direct in je werk en leven kunt toepassen.
  • Je leert feedback geven en ontvangen, zodat jij je grenzen beter kunt bewaken en deze tijdig leert aan te geven.
  • Je leeft Start-up en Shutdown Rituals voor stressvrije dagen.
  • We identificeren van jouw persoonlijke visie en waarden, vanuit waar jij gericht keuzes leert en kunt maken.
  • Je leert vanuit eigen verantwoordelijkheid handelen en krijgt de begeleiding om obstakels te overwinnen.
  • Je vult je toolbox om zelfstandig opvolging te geven in de toekomst.

Wat maakt “Find your Focus!’ uniek?

“Find your Focus!!’ is het 4 maanden durende groepsprogramma wat inhoudelijke kennis, accountability en live action training op een unieke wijze combineert. Met onze kennis over werkbeleving, people en mindset, veel plezier, persoonlijke touch, commitment en feedback, brengen we rust in de dagelijkse chaos en daag ik je uit vanuit jouw kern slimmere keuzes te maken in je dagelijks leven.

In deze vier maanden sta ik naast je om je te begeleiden en te helpen bij de implementatie van alle geleerde kennis naar de praktijk. Tijdens onze 2 wekelijkse Q&A’ sessies krijg je de ruimte om al je vragen te stellen en samen met je groep te leren hoe je jouw obstakels om kunt zetten naar nieuwe mogelijkheden die leiden naar jouw doel.

Naast de 4 maanden intensieve begeleiding krijg je nog een aantal waardevolle bonussen om dit met recht een reis van zakelijke en persoonlijke transformatie te maken en te delen.

Bonus 1 – 3 Deep Dive live Sessies  (t.w.v € 1.995,- ex btw) : Ik help je aan kennis en tools in planning, time management en persoonlijke groei tijdens 3 live dagen. Je beleeft dit in een kleine groep (4 tot max 8) like minded professionals, die er klaar voor zijn om weer grip te krijgen over hun eigen agenda en doelen. De drie dagen zijn: praktisch, high energy, confronterend en vol groei.

Bonus 2 – Een persoonlijke 1:1 Breakthrough Sessie (t.w.v € 275,- ex btw) : met mij waarin ik na de sessie met jou meekijk om uitdagingen, belemmeringen en patronen te identificeren, op te lossen en om te buigen naar kansen.

Ben je klaar om controle te nemen over jouw werkweek, in plaats dat jouw werkweek controle heeft over jou?

Gegevens

Begin:
21 september 2022 @ 00:00 UTC+0
Einde:
januari 20 @ 00:00 UTC+0
, , ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Bekijk website »

Organisator

Human Resources Lab
Telefoon:
0620704704
E-mail:
support@humanresourceslab.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland + Google Maps