Events – ConnectHer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus adverteren op Facebook en Instagram

augustus 1 - oktober 31

189,00€

Ondertussen ben je helemaal overtuigd dat adverteren op Facebook en Instagram iets goed is voor je zaak, kan niet anders! Maar hoe begin je er nu precies aan? Ik vertel jou alvast één ding. Blijf van die ‘promoten’ knop. Die bezorgt jou geen optimaal resultaat. Heel veel mensen komen in de verleiding om snel snel een bericht te promoten op Instagram of Facebook. Als je hier goede resultaten mee haalt, weet dan dat het via advertentiebeheer nog zoveel keer beter kan. In deze video leg ik uitgebreid uit waarom je beter van die promotenknop blijft!

… Maar hoe moet het dan wel?

Zorg ervoor dat de basis goed zit en dat jouw (toekomstige) volger/liker de nodige informatie kan vinden op jouw pagina (website, openingsuren,…)
Maak een Facebook Businessmanageraccount!
Creëer een advertentieaccount en maak advertenties met dé juiste copy, afbeelding en aanzetten tot actie!
(Installeer de Facebookpixel – of laat deze installeren)
Maak interessante doelgroepen
Denk na over je advertentiefunnel
Maak een aantrekkelijke visual en goede advertentietekst
Analyseer jouw resultaten
Optimaliseer jouw advertenties!
Kort door de bocht… ik weet het! Maar deze topics bespreken we 1 voor 1 in de cursus Adverteren kan je leren. Voor de volledige inhoudstafel kan je hier terecht! De cursus ‘adverteren kan je leren’ begeleidt jou stap voor stap doorheen het volledige proces! Ik mag mezelf Facebook Certified Partner noemen, én ik beeherde al campagnes voor een 50-tal bedrijven, dus je kan me vertrouwen! 😉

Gegevens

Begin:
augustus 1
Einde:
oktober 31
Kosten:
189,00€
Evenement Tags:
,
Bekijk website »

Organisator

Aurelie Anciaux

Locatie

Online